Történetünk

Történetünk

Üdvözöllek

Üdvözöllek, Andrea vagyok, anya, feleség, vállalkozó, nonprofit szervezet vezetője, virtuális asszisztensek “edzője”. Millió dolog érdekel, örökké kíváncsi vagyok, mindig újat tanulok… Általában jól érzem magam a bőrömben 🙂

Vállalkozó

Kisfiam születése után, ahogyan a legtöbb anya, arra vágytam, hogy minél több időt tölthessek vele, hogy lássam cseperedni napról napra. Őszinte leszek hozzád, nem sikerült. Valószínűleg nem voltam felkészülve rá. De a gondolat befészkelte magát, nem hagyott nyugodni, és végül megvalósítottam az elképzelésem, saját virtuális asszisztens vállalkozást indítottam egy olyan időszakban, amikor azt sem tudták, hogy ezt eszik vagy isszák. A vállalkozásban eltöltött évtized alatt több iparágba, több területbe is bepillantást nyertem, többféle partnerrel is dolgozhattam együtt. Minden együttműködésből tanultam, tapasztaltam valamit. És természetesen folyamatosan képeztem magam.

12468

nap tapasztalat

60

elvégzett kurzus

1517

csésze kávé

Döntés

Vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember számvetést csinál, döntést hoz, változtatni kell, változtatni AKAROK. Nem bírom a munkahelyi intrikát, a kellemetlen, könyöklő kollégákat, a minden empátiát nélkülöző főnököt, a stresszt. VÁLTOZTATNI AKAROK! Szeretnék a magam ura lenni, saját döntéseimért felelni, a munkát, a munkaidőt magamnak beosztani, olyan munkát vállalni, amit szívesen végzek, akkor nyaralni, amikor nekem jó…és sorolhatnám.

Müller Péter

"A hit a nem látható dolgok valósága. Nincs még itt, de megteremtem, mert akarom! Amiben hiszek, megvalósul, mert megvalósítom!" Kurzusok

A tréning születése

Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok fogalmazódtak meg azokban, akik megkerestek az idők folyamán a vállalkozással kapcsolatban.
A kérdésük mind arról szólt, hogyan hoztam létre a virtuális asszisztens vállalkozást (és persze rengeteg kapcsolódó kérdés). Az ezredik ilyen kérdés után született meg a tréning ötlete, de kellett néhány év, mire az ötlet megvalósult.

Nyíri Andrea

A tréning születése

Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok fogalmazódtak meg azokban, akik megkerestek az idők folyamán a vállalkozással kapcsolatban.
A kérdésük mind arról szólt, hogyan hoztam létre a virtuális asszisztens vállalkozást (és persze rengeteg kapcsolódó kérdés). Az ezredik ilyen kérdés után született meg ennek a honlapnak, az online tréningnek az ötlete, de kellett néhány év, mire ez az ötlet megvalósult.

Nyíri Andrea

Felkészültünk hát, hogy átadjuk tudásunkat, tapasztalatunkat a tréningeken!